Wie is wie

051 33 65 30

Beleidsteam

Jan Verbeke  Ria Delaere Nico Gruyaert Daan Terryn Johan Pot Ann Samoy
 Directeur Vertegenwoordiger Raad van Bestuur TAC Coördinator Coördinator Coördinator adm

051 33 65 34

051 33 65 30

Technisch team

Nico Gruyaert  Geert Stragier José Vermote Jurgen Couckhuyt  Kris Vanbrabant Thierry Olievier
Coördinerend technisch adviseur Technisch adviseur Mechanica Technisch adviseur Elektriciteit Technisch adviseur Hout/Bouw Technisch adviseur Mechanica a.i. Technisch adviseur Elektriciteit a.i.

051 33 65 33

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

051 33 65 37

051 33 65 39