Ouderraad

Prizma Campus VTI vindt ouderparticipatie heel belangrijk. Op onze school zien wij ouders als partners van de school. Elke ouder is partner in de schoolloopbaan van zijn kind.

Sommige ouders voelen zich geroepen om samen met de directie na te denken over het beleid van de school. Zij maken deel uit van de ouderraad van Prizma Campus VTI.

De ouderraad komt 5 keer per schooljaar samen. Op de vergaderingen brengt de directie hen op de hoogte van de dagelijkse werking van de school, formuleert de ouderraad opbouwend advies voor de school over allerhande zaken en denken ze na over activiteiten die zij in het belang van de school kunnen organiseren. We bespreken er geen persoonlijke problemen of bekommernissen.

Onze ouderraad is geen klachtenbank, maar wel een kritische vriend van de school. Wens jij lid te worden van deze enthousiaste groep van ouders? Dan mag je steeds een mailtje sturen naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..